Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla vaniglia e al cacao
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova (da 60 g)
- 25 g di cacao amaro in polvere
Torta
- burro q.b.
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 4 uova (da 60 g)
- 130 g di olio di semi di girasole
- 100 g di latte
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min
Blondie alle fragole
40min
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Torta appassionata alle amarene
1 Std. 30 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Pasta biscotto
1h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Tronchetto al tiramisù
4 godz.