
Zařízení & příslušenství
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
30 portions
Suroviny
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
74.3 kcal /
310.7 kJ
Protein
1.4 g
Tuk
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sodík
50.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland