
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
Salted caramel ice cream
- 500 g milk
- 150 g pouring (whipping) cream
- 25 g white sugar
- 5 egg yolks
- 1 tsp sea salt flakes
Hazelnut praline
- 220 g toasted hazelnuts without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Crème brûlée
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 vanilla pod seeds scraped and reserved
- 50 g malt extract
- 50 g caster sugar
- 7 egg yolks
- water for baking
- caster sugar for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 845.2 kcal / 3549.9 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 60.9 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 33.9 g
- Sodík
- 199.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6hod. 15min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26hod. 15min
Cecina and goat's cheese croquettes
9hod. 20min
Frozen Custard
10hod. 25min
Chicken and port pâté
1hod. 30min
Traditional crème brûlée
25hod.
Béarnaise sauce
20min
Salted caramel ice cream
14hod.
Paris Brest
6hod. 40min
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min
Orange liqueur zabaglione
15min
Chocolate volcanos
55min