Zařízení & příslušenství
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
Příprava 20min.
Celkový 28hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Caramel sauce
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
Salted caramel ice cream
-
milk500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
white sugar25 g
-
egg yolks5
-
sea salt flakes1 tsp
Hazelnut praline
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
Crème brûlée
-
pouring (whipping) cream600 g
-
vanilla pod seeds scraped and reserved1
-
malt extract50 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks7
-
water for baking
-
caster sugar for sprinkling
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
199.9 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
3549.9 kJ /
845.2 kcal
Tuk
60.9 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
33.9 g
Sacharidy
70.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mark Southon
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Tempered chocolate
40min
Pâté en croûte
8h 45min
Vanilla ice cream
12h
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Almond pastry
25min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Salted caramel sauce
40min