Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2803.3 kJ / 670 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 142.6 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 47.5 mg
Alternativní recepty
Rustic bread
2 godz.
Sourdough pizza base
3h 5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min