Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ice cream
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 200 g pouring (whipping) cream
- 300 g full cream milk
- 3 egg yolks
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 tbsp Kahlua® (volitelně)
Chocolate custard
- 500 g cold water
- 2 titanium strength gelatine leaves
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 500 g pouring (whipping) cream
- 3 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp white sugar
- 4 egg yolks
Crumble
- 80 g white chocolate, broken into pieces
- 20 g unsalted butter
- 20 g caster sugar
- 20 g flaked almonds
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp cocoa powder
- 1 pinch salt
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 400 g skim milk (see Tips)
- cocoa powder, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3392.5 kJ / 807.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 51.3 g
- Tuk
- 61.8 g
- Nasycený tuk
- 41 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 131.6 mg
Alternativní recepty
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Cloudy apple cider jelly
5h
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Žádné hodnocení
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Chocolate Ganache Brownie
3 Std.
Chocolate fondants
30min
Chocolate custard mille feuille
8hod. 15min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Chocolate fondant cake
40min