
Zařízení & příslušenství
Layered chocolate cappuccino cups
Příprava 20min
Celkový 19hod. 30min
8 portions
Suroviny
Ice cream
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk300 g
-
egg yolks3
-
white sugar80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kahlua® (volitelně)2 tbsp
Chocolate custard
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
instant granulated coffee3 tsp
-
white sugar1 tsp
-
egg yolks4
Crumble
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
unsalted butter20 g
-
caster sugar20 g
-
flaked almonds20 g
-
plain flour1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
salt1 pinch
Chocolate sauce
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
skim milk (see Tips)400 g
-
cocoa powder for dusting
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
807.8 kcal /
3392.5 kJ
Protein
15.4 g
Tuk
61.8 g
Sacharidy
51.3 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
41 g
Sodík
131.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chocolate addiction
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland