Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Pane alla soia
3h 10min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane al rosmarino
10h 55 min
Pane alle olive
2h 20 min
Grissini di farro integrali
3h
Panini venostani
3h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h