Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Crackers integrali
3h
Crackers integrali arancia e salvia
2sa 40 dk
Panini dolci al farro con frutta secca
1h 15min
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Pane svedese
2u.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane con farina di mais
5h 5min