Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 170 g di yogurt naturale bianco non dolcificato
- 90 g di acqua
- 20 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1159 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane all'orzo
2h 45min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Filone saporito
5h 20min
Pane barese
6h 15 min.
Il pane di Altamura
4hod.