
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di salvia fresca lavate ed asciugate
- 170 g di yogurt naturale bianco non dolcificato
- 90 g di acqua
- 20 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 279 kcal / 1159 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pane al latte
2hod. 20min
Pane alle olive
2hod. 20min
Panini integrali alle erbe
4hod. 45min
Nodini mediterranei
3hod. 50min
Corona bordolese
5hod. 20min
Bauletti integrali allo speck
5hod. 15min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Il pane di Altamura
4hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Filone di sola semola
2hod. 50min