
Zařízení & příslušenství
Sambhar
Příprava 10min
Celkový 1hod. 5min
6 portions
Suroviny
-
onions quartered50 g
-
tomatoes halved50 g
Masala
-
vegetable oil25 g
-
chana dal (yellow dried split peas)1 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
asafoetida1 tsp
-
Kashmiri dried chillies to taste2 - 4
Soup
-
dried tamarind soaked in hot water for 15 minutes5 cm
-
water1200 g
-
chana dal (yellow dried split peas)150 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)100 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
fine green beans cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
168 kcal /
702 kJ
Protein
7.8 g
Tuk
5.1 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

A Taste of India
72 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko