Zařízení & příslušenství
Nadan Mutta (Egg Curry)
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
coconut oil30 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
onions quartered250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
Kashmiri dried chillies2
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
passata400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
hard-boiled eggs peeled6
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
12.8 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
15.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Stuffed Parathas
1hod. 20min.
Tarka Dal
9hod. 5min.
Paneer Makhani
1hod.
Sambhar
1hod. 5min.
Chapatis
1hod. 30min.
Coconut and Coriander Chutney
5min.
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min.
Dhokla
30min.
Vegetable Biryani
50min.
Chana Masala
45min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.
Prawn Bhuna
30min.