
Zařízení & příslušenství
Nadan Mutta (Egg Curry)
Příprava 15min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
coconut oil30 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
onions quartered250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
Kashmiri dried chillies2
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
passata400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
hard-boiled eggs peeled6
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
264 kcal /
1104 kJ
Protein
12.8 g
Tuk
17 g
Sacharidy
15.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

A Taste of India
72 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko