Zařízení & příslušenství
Barley Nasi Goreng with Prawns
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
Pearl Barley and Eggs
-
pearl barley200 g
-
water800 g
-
groundnut oil1 tsp
-
medium eggs4
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Nasi Goreng
-
garlic cloves2
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh coriander cut in pieces4 sprigs
-
shallots halved120 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
groundnut oil15 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)200 g
-
red cabbage cut in pieces (3 cm)200 g
-
cooked, peeled prawns200 g
-
light soy sauce20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spring onion finely chopped, for garnishing1
-
dried onion for garnishing2 Tbsp
-
cucumber halved lengthways then thinly sliced, for serving½
-
tomatoes cut in wedges, for serving2
-
sriracha sauce (volitelně) to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
22 g
Kalorie
1750 kJ /
416 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lower GI
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 Std.
Chickpea Sundal
6 Std. 45 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Mushroom Broth
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min