Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1750 kJ / 416 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Seafood Korma
40 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 dk
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Baked masala fish
1h 15min
Keralan Fish Curry
30min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Prawn Curry
30min