Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 250 g di latte
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pane barese
6h 15 min
Gnocco emiliano
4u. 50min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Sgabei
3 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 Std. 5 Min
Grissini torinesi
1h 35 min
Gnocco fritto modenese
35min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Tigelle
3h 50min