Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 250 g di latte
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Sciatt
1h
Gnocco fritto modenese
35min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Tigelle
3h 50min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min