Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di ciliegie denocciolate (1000 g circa intere)
- 70 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 cucchiai di olio neutro (cocco)
- 400 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 255 kJ / 61 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di more
45 min
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45 min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di fragole
1h 10min
Confettura di uva
50min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di fichi
1h
Confettura di mele cotogne
1h 10min