Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 10 g natki pietruszki, tylko liście (ok. 1 pęczek)
- 500 g mięsa mielonego, wieprzowego
- 1 jajko
- 1 łyżeczka czerwonej papryki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cząbru, suszonego
- 1 łyżka bułki tartej
- 200 g sera feta, pokrojonego w kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 230 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1 Std. 10 Min
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55 min
Chrupiące paluszki z kurczaka (goujons)
40 Min
Carimañolas z mięsem i serem
3h 5 min
Kotlety (croquetas) z indyka nadziewane mozzarellą
40 Min
Rolada mięsna z serem żółtym i boczkiem na Varomie
1h 25min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55 min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50min
Karbonatki
30 min
Kurczak w cieście pomidorowym
40 Min
Cevapcici z sosem tzatziki
30 min
Rolada drobiowa z papryką, pomidorami i mozzarellą
2 godz.