Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 150 g cebola aprox. 1 unidade média
- 2 dentes de alho
- 2 tomates maduros, sem sementes, cortados em pedaços
- 120 g atum enlatado drenado (1 lata)
- 1 ½ c. chá de sal
- 80 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 4 ovos
- 50 g água
- 30 g açúcar demerara
- 200 g farinha de arroz integral
- 90 g fécula de batata
- 50 g polvilho doce
- ½ c. chá de goma xantana
- 10 g fermento químico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 667.4 kJ / 159.5 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 19.9 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 416.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão artesanal vegano e sem glúten
Žádné hodnocení
Bolo pão de queijo
45 dk
Bolo Capuccino
50 dk
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10 Min
Caruru
1 Std. 10 Min
Bolo de coco gelado
1sa
Massa para coxinha
30 Min
Empadão do mar
1h 35min
Bolo cremoso de coco
2 Std. 45 Min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1h 25min
Tagliatelle de cenoura e abobrinha
35 dk
Massa sablé
1h 50min