Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- óleo de girassol, para untar
- 20 g açúcar demerara
- 400 g água
- 250 g abóbora fresca, em cubos médios (3 cm)
- 3 ovos
- 150 g açúcar de coco
- 150 g farinha de trigo
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- 80 g aveia em flocos finos
- Nutriční hodnoty
- na 10 fatias
- Kalorie
- 10550 kJ / 2524 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 450 g
- Tuk
- 105 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 11842 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quadrados de limão e aveia
5óra 15p
Bolo de Natal
1 Std. 15 Min
Doce de abóbora com coco
1h 5min
Bolo nega maluca
1h 5min
Bolo de amendoim sem glúten
40 min
Bolo de laranja sem açúcar
1h 10min
Bolo de cenoura e laranja sem glúten
55min
Strogonoff
1h
Limonada
5min
Cobertura de chocolate (Ganache)
20 min
Bolo de chocolate
40 min
Batatada - Bolo de batata doce
2 godz. 25 min