Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 20 g azeite, mais q.b. para untar
- 600 g farinha de trigo
-
30
g fermento biológico fresco, esfarelado
nebo 3 c. chá de fermento biológico seco (12 g) - 380 g água
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 40 g azeite extravirgem
- 40 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 - 350 g cebola, cortada em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto básico
30min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Patê de queijos
5 min
Granola de Castanhas
50min
Maionese com ovos aquecidos
10 min
Polenta
40min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Pão pitta
2h
Frango garam masala
50min
Sorbet de frutas
5 min
Risoto com queijo parmesão
30min
Massa fresca
1h