Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- azeite para untar
- 600 g farinha de trigo
-
30
g fermento biológico fresco, esfarelado
nebo 3 c. chá de fermento biológico seco, esfarelado - 380 g água
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 40 g azeite de oliva extra virgem
- 40 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 - 350 g cebola, cortada em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de pizza napoletana
24h
Polenta cremosa
50 Min
Pão caseiro
2 Std.
Pão recheado com abobrinha e tomate seco
Žádné hodnocení
Panetone de Frutas
7hod. 30min
Manteiga de coco
Žádné hodnocení
Polenta
40 λεπτ.
Salada de quinoa com legumes
30 Min
Pimentões recheados com arroz e molho de tomate
1h
Sorbet de frutas
5 Min
Baguete
3h 45min
Massa fresca
1h