Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g presunto parma em fatias finas
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 100 g cebola, aprox. 1 unidade média
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 300 g arroz arbóreo
- 50 g vinho branco seco
- 750 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes
nebo 1 c. chá de sal - 3 pitadas de pimenta do reino branca em pó
- 380 g aspargos verdes, cortados em rodelas
- 30 g manteiga sem sal, gelada, em pedaços
- 4 talos de cebolinha francesa picada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2272.9 kJ / 543.3 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1455.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de pera com gorgonzola
30 Min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
Žádné hodnocení
Risoto básico
Žádné hodnocení
Polenta com ragu de grão de bico
Žádné hodnocení
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
Žádné hodnocení
Caipirinha três limões
Žádné hodnocení
Patê de avocado
10 Min
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2h 15min
Framboesa Spritz
Žádné hodnocení
Peru à Wellington com molho de pêssego
Žádné hodnocení
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 dk
Salada de brócolis com pimentão vermelho e pinoli
10 Min