Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filés de bacalhau fresco c/ pele (200 g unid.)
- 3 c. chá de casca de limão
- 30 g sumo de limão, mais 1 c. de chá
- 30 g chalotas
- 200 g beterraba cortada em pedaços (2-3 cm)
- 20 g azeite, mais q.b. p/ temperar e p/ regar
- 240 g arroz para risotto
- 130 g vinho branco, seco
-
580
g água
nebo 580 g caldo de legumes líquido - 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ fritar
- 2 pitadas de pimenta do reino branca em pó
- 1 - 2 talos de erva-de-limão cortados em pedaços
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes
nebo ½ cubo de cubo de caldo de legumes (para 0,5 l) - 40 g manteiga com ou sem sal
- 1 pé de tomilho, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1501 mg