Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g grãos de espelta
- 550 g água, morna
-
40
g fermento biológico fresco, esfarelado
nebo 4 c. chá de fermento biológico seco (16 g) - 2 c. chá de açúcar
- 100 g sementes de girassol
- 1 pitada de pimenta da Jamaica em pó
- ¼ c. chá de sementes de coentro em pó
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e noz
1h 25 min
Pão de cinco sementes
1h 50 min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão dos 3 ás sem glúten
1 Std.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão com sementes e aveia
5h 30min