
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g grãos de espelta
- 550 g água morna
-
40
g fermento biológico fresco esfarelado
nebo 4 c. chá de fermento biológico seco (16 g) - 2 c. chá de açúcar
- 100 g sementes de girassol
- 1 pitada de pimenta da Jamaica em pó
- ¼ c. chá de sementes de coentro em pó
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 97 kcal / 406 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de abóbora, Peixe com arroz e legumes, Crumble de pera e maçã
1hod.
Pão saloio
1hod. 25min
Pão de cinco sementes
1hod. 50min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40min
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min
Pão de centeio e aveia
1hod. 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pão de mistura simples
3hod. 40min
Pão de mafra com massa-mãe
21hod.
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2hod.
Pão com sementes e aveia
5hod. 30min