Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sorvete de goiaba
- 1000 g polpa de goiaba
- 375 g água
- 400 g açúcar
- 10 limas, só o sumo
Espuma de queijo
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 250 g natas
- 250 g leite
- 50 g queijo da Ilha de São Jorge, cortado em pedaços pequenos
- 20 g queijo-creme
- 150 g queijo mascarpone
- 250 g gemas de ovo
- 250 g açúcar
Coulis de goiaba
- 250 g polpa de goiaba
- 125 g goiabada
- 1 lima, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4453.3 kJ / 1064.4 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 169 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 15.2 g
- Sodík
- 242.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de espargos com queijo mozarela e pistáchio
1h
Sopa de legumes
45min
Chutney de manga
Brak ocen
Moscow mule
1h
Creme de chocolate e avelã (nutella)
10 min
Peru à Wellington com molho de pêssego
Brak ocen
Salada de pera e queijo azul com avelãs - TM6
Brak ocen
Guisado de legumes e leitelho
Brak ocen
Arroz integral cremoso com palmito
Brak ocen
Suco cítrico com capim-santo
Brak ocen
Cozer 500-800 g de talo de aipo
Brak ocen
Tártaro quente de cogumelos
35 Min