Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Il pane di Altamura
4小时
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette tradizionale
15h 35 min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Pane barese
6h 15min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min