Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine veloci
3ωρ. 10 λεπτ.
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pane pugliese
29h 20min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Pane di patate
3h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Il pane di Altamura
4h