
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 598 kcal / 2502 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 98 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min