Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo alla crema al Whisky
- 90 g di latte condensato zuccherato
- 70 g di crema al Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 125 g di mascarpone
Glassa a specchio
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 75 g di panna (min. 30% di grassi)
- 15 g di sciroppo di glucosio
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bon bon con liquore all'arancia
2u. 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Salsa al caramello
35 min
Crema pasticcera
15 Min
Meringhe
2h
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crostata meringata all'arancia
30 min
Panna cotta
6h 30min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Coulis di fragole
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min