Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 220 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (8 grammi circa)
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 300 g di mele Golden Delicious a cubetti, (2 mele)
- 30 g di burro
- 40 g di uvetta
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 40 g di pinoli tostati
- 15 g di Rum
Copertura
- 150 g di zucchero
- 150 g di burro
- 3 uova
- 150 g di farina di mandorle
- 55 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2301 kJ / 481 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Torta frangipane
1 godz. 25 min
Torta russa di Verona
2 Std.
Gubana
3 Std. 45 Min
Crostata di mele
1h 5 phút
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Strudel di mele
1 godz. 35 min
Crostata mele e cannella
1h 20 min
Torta sbrisolona
55min
Torta caprese di Luca Montersino
1 godz. 25 min