Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 220 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (8 grammi circa)
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 300 g di mele Golden Delicious a cubetti, (2 mele)
- 30 g di burro
- 40 g di uvetta
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 40 g di pinoli tostati
- 15 g di Rum
Copertura
- 150 g di zucchero
- 150 g di burro
- 3 uova
- 150 g di farina di mandorle
- 55 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2301 kJ / 481 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Torta di rose
2 Std.
Fugassa veneta
4h
Pane dolce con frutta secca
2 Std.
Gubana
3h 45 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Biscottini alle mandorle
35min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Pinza
50min
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min