Zařízení & příslušenství
Peshwari Naans
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
8 pieces
Suroviny
Naan Bread
-
strong white bread flour450 g
-
plain yoghurt200 g
-
100 g water, plus extra for sealingmilk plus extra for sealing100 g
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
Peshwari Naan Filling
-
blanched almonds75 g
-
desiccated coconut25 g
-
sultanas30 g
-
runny honey for garnishing2 Tbsp
-
flaked almonds for garnishing2 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
11.4 g
Kalorie
1511 kJ /
361 kcal
Tuk
13.1 g
Sacharidy
49.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Yorkshire Pudding
1hod.
Christmas Bread Sauce
15min.
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Naan Bread with Onion and Cumin
1hod. 30min.
Onion Bhaji
45min.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25hod.
Rhubarb Crumble
55min.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25hod.
Ginger Flapjacks
1hod. 30min.
Victoria Sponge
1hod. 10min.
Classic Flapjack
55min.
Toad in the Hole
1hod.