Zařízení & příslušenství
Smoked Mackerel Pâté
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
22 g
Kalorie
3032 kJ /
734 kcal
Tuk
71 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spiced Red Cabbage
1hod. 10min.
Bread Sauce
1hod. 25min.
Carrot and Swede Mash
20min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Celeriac and Apple Soup
55min.
Carrot and Coriander Soup
25min.
Broccoli and stilton soup
30min.
Cauliflower Cheese
50min.
Rhubarb Crumble
55min.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1hod. 20min.
Curried Parsnip Soup
30min.
Curried Parsnip and Apple Soup
30min.