Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paté
- 5 - 10 g fresh horseradish, peeled
- 125 g cream cheese
- 100 g crème fraîche
- 360 g smoked mackerel fillets, skinned and checked for bones
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
Topping
- 150 g unsalted butter, diced
- 15 g horseradish relish, hot
- 2 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3032 kJ / 734 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 71 g
Alternativní recepty
Spiced Red Cabbage
1h 10 min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Kedgeree
45 min
Christmas Bread Sauce
15 min
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Butter
10 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Rhubarb Fool
1h 10 min
Bread Sauce
1h 25min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Lemon Posset
2h 40 min