
Zařízení & příslušenství
Smoked Mackerel Pâté
Příprava 10min
Celkový 55min
4 portions
Suroviny
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
734 kcal /
3032 kJ
Protein
22 g
Tuk
71 g
Sacharidy
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko