Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 819 mg
Alternativní recepty
Creamy tomato soup
30 min
Curry and Coconut Risotto
35 min
Glamorgan Sausages
50 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Mediterranean Chicken
35 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Springtime Risotto
55 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4h
Snowdrop Cocktail
1 godz. 10 min
Spring Vegetable Penne
45 min