Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g queijo parmesão
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo linguine
- 30 g manteiga
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 1 pé de estragão, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 150 g crème fraîche
- 250 g ervilhas descongeladas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g limão, só o sumo
- 200 g fiambre cortado em tiras
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 592 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Massa da quinta
40min
Salada de arroz e atum com molho de iogurte
30min
Penne de atum com manjericão
35min
Massa com salmão e azeite de hortelã
40min
Risoto de maçã com fiambre
30min
Orzo com frango, milho e tomate-cereja
35min
Laços com carne picada e linguiça
45min
Salada de penne com pepino e atum
50 min
Penne com frango e béchamel carilado
45min
Pappardelle com bacon e alho-francês
30min
Penne com atum
30min
Tagliatelle com salmão
35min