Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g cenoura
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 50 g vinho do Porto
- 200 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 400 g batatinha nova cortada em metades
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 500 g cação em postas
- 500 g amêijoa limpa e depurada
- 300 g camarão
- 3 pés de hortelã
- 12 fatias de pão alentejano finas e torradas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2507 kJ / 600 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jardineira de carne
1h 5 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Feijoada de tamboril e camarão
30 min
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Salada de batatinhas e truta
35 min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Arroz de carqueja
1h 10 min
Arroz de polvo
1h 15 min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 min
Meia-desfeita da avó Anica
35 min
Caldeirada de bacalhau
40 min