Kompatibilní verze
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ovos
- 200 g couve-flor, só os raminhos
- 200 g feijão-verde descongelado
- 600 g lombos de pescada cortados em pedaços
- 4 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 75 g queijo Emmental
- 1200 g água
- 700 g batata-doce cortada em rodelas grossas
- 20 g azeite
- 20 g manteiga
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g vinho branco
- 50 g farinha
- 400 g leite
- 10 g mostarda de Dijon
- Cebolinho q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1374.8 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1347.7 mg
Alternativní recepty
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5min
Gratinado de peixe
1h 10 min
Fofo de peixe
1h 10 min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35min
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50min
Fritata de brócolos e fiambre no forno
50min
Empadão de peixe
1u.
Empadão de brócolos com peixe
1 godz. 35 min
Peixe escondido da horta
1 Std. 20 Min
Gratinado de salmão e legumes
50min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min