Kompatibilní verze
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ovos
- 200 g couve-flor, só os raminhos
- 200 g feijão-verde descongelado
- 600 g lombos de pescada cortados em pedaços
- 4 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 75 g queijo Emmental
- 1200 g água
- 700 g batata-doce cortada em rodelas grossas
- 20 g azeite
- 20 g manteiga
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g vinho branco
- 50 g farinha
- 400 g leite
- 10 g mostarda de Dijon
- Cebolinho q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1374.8 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1347.7 mg
Alternativní recepty
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5min
Peru com legumes
35min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Gratinado de salmão e legumes
50min
Peixe escondido da horta
1h 20 min
Empadão de peixe
1h
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 min
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Bacalhau de forno
1h
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 Min