Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di acqua
- 125 g di latte
- 30 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 00 - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 339 kJ / 81 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Cracker dolci salati
1h 30min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Crackers all'acqua
3 Std.
Rosette
5 Std. 20 Min
Pancarrè
5 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Biscotti da inzuppo
45 Min
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Lievito madre
72 Std. 15 Min