Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di torrone duro alle nocciole, a pezzi (3 cm)
- 250 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 30 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Gelato allo yogurt
10u. 20min
Gelato cioccolato e menta
10sa 25 dk
Gelato allo zabaione
10u. 20min
Gelato fiordilatte
10h 30min
Gelato al gianduia
10u. 20min
Gelato al pistacchio senza uova
10u. 20min
Gelato al cocco
10u. 20min
Stracciatella
10sa 25 dk
Gelato pistacchio e mandorle
8h 30min
Gelato semplice alla nocciola
6 Std. 30 Min
Gelato al limone
8sa 20 dk
Gelato alla crema
10h 15min