Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di latte
- 80 g di strutto
- 20 g di lievito di birra
- 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di sale grosso (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricciarelli
7h
Schiacciata fiorentina
50min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Grissini di pane
4h
Panini al latte
4h 50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Bozza pratese
2 godz. 45 min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pan co' Santi
7h
Pane toscano con lievito madre
5h