Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de callos cocidos al natural (envasados)
- 1 manita de cerdo cocida y deshuesada (volitelně)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 100 g de tocino entreverado curado (en tacos de 2-3 cm)
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 1 morcilla asturiana (aprox. 70 g) en rodajas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 38.49 g
- Sacharidy
- 3.21 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 0.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Cordero al ajillo
1h
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Conejo al ajillo con setas
40min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Callos con garbanzos
45min
Callos a la madrileña
1h 50 min.
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Arroz con conejo
1h 15min
Buñuelos de viento
1h