Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de callos cocidos al natural (envasados)
- 1 manita de cerdo cocida y deshuesada
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 100 g de tocino entreverado curado (en tacos de 2-3 cm)
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 1 morcilla asturiana (aprox. 70 g) en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 38.49 g
- Sacharidy
- 3.21 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 0.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Habas guisadas a la portuguesa
50 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 godz.
Callos con garbanzos
45 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min