Kompatibilní verze
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1000 g de solomillo de cerdo (en medallones de 2 cm)
- 100 g de vino dulce moscatel
- 100 g de turrón de Jijona blando
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1830 kJ / 438 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Pollo con almendras
20 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Presa de cerdo con salsa de mango
30 min
Ensalada de langostinos con salsa de almendras y perejil
10 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15 Min
Solomillo con sobrasada y miel
50 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min