Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cochinillo asado
- ½ cochinillo (aprox. 1700 g) partido por la mitad
- 2 cucharaditas de sal
- 2 cucharadas de manteca de cerdo
- 2 ramitas de romero fresco
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 2000 g de agua
Patatas panadera
- 300 g de agua
- 600 g de patatas (en rodajas de 5 mm)
- 250 g de cebolla en juliana
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
150 - 200
g de brandy
nebo 150 - 200 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2670 kJ / 639 kcal
- Protein
- 42.03 g
- Sacharidy
- 21.17 g
- Tuk
- 40.21 g
- Vláknina
- 3.67 g
Alternativní recepty
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1klst 10 min
Paletillas de cordero asadas
2h 40min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1klst 10 min
Cordero al ajillo
1 Std.
Picantones con salsa de uvas
40 min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3klst
Ensalada de bogavante en salpicón
50 min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Caldereta manchega
1 Std.
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3klst
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 godz. 40 min