Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de cochinillo cortado en trozos de aprox. 4 cm
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 2 hojas de laurel secas
- 2 cucharaditas de pimentón de la Vera
- 200 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1378.2 kJ / 329.7 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Alitas de pollo al ajillo
30min
Alitas de pollo a la bbq
35min
Arroz amarillo con pollo
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Caldereta manchega
1 godz.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Patatas revolconas
40min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 godz. 10 min
Caldereta de cordero
50min