Kompatibilní verze
Pasta fría con jitomate, aceitunas y queso de cabra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de agua
- 1 cda de sal fina
- 30 g de aceite vegetal
- 300 g de pasta corta seca, tipo moños o tornillos
- 150 g de aceitunas negras deshuesadas
- 200 g de jitomate cherry
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de queso de cabra, desmoronado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2702 kJ / 643 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 3219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espagueti a la boloñesa
50 Min
Arroz asiático con verduras TM6
30 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Quinoa con ejotes
30 min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Ensalada Italiana
40 Min
Hamburguesa de portobello
30 min
Ceviche de marlin
25 Min
Ensalada de pasta con pepino y atún
50 Min
Machaca con huevo
35 dk
Pasta al pesto con salmón
40 Min