Kompatibilní verze
Pasta fría con jitomate, aceitunas y queso de cabra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de agua
- 1 cda de sal fina
- 30 g de aceite vegetal
- 300 g de pasta corta seca, tipo moños o tornillos
- 150 g de aceitunas negras deshuesadas
- 200 g de jitomate cherry
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de queso de cabra, desmoronado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2702 kJ / 643 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 3219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de fideo TM6
35min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25min
Yakimeshi vegetariano
35min
Ensalada de nopales
20min
Pasta al poblano
35min
Pan francés
20min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Salsa verde cruda
5min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min