![Filete de res con dos salsas Filete de res con dos salsas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c6405b32-49a9-43a2-af19-4b0c5653d221/Derivates/4ceaa8b2-363c-47cb-bd14-fc40dbbe1e14.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Negra
- 80 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de huitlacoche fresco
nebo 250 g de huitlacoche, en lata - 2 hojas de epazote
- 50 - 75 g de agua
Salsa Blanca
- 1 chile serrano, sin tallo y retire las semillas si lo desea
- 4 cdas de cebollín, picado
- 300 g de requesón
- 200 g de crema ácida
- ¾ - 1 cdita de sal, o al gusto y un poco más para sazonar
- ¼ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto y un poco más para sazonar
Para servir
- 6 filetes de res, (en medallones)
- 6 nopales, asados
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1750 kJ / 417 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 678 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Pollo jamaiquino
1h 15min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 godz.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Rollo de cerdo con espinaca
55min
Pescado a la talla
40min
Pipián al chile manzano
10min
Estofado de res TM6
4 Std.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min