![Atún con salsa Vierge Atún con salsa Vierge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FADFEFEE-5411-4A81-8630-CF4F1DA79840/Derivates/9A97B0BB-8BD2-4535-93BC-8F911F0EF220.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetes de atún fresco, aprox. 200 g de cada uno
- 1 cdita de sal gruesa, o al gusto
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- 135 g de jitomate cherry
- 20 ramas de cebollín
- 1 rama de hinojo, sólo las hojas
- ½ cdita de pimienta negra entera, o al gusto
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 950 g de agua
- 180 g de papas cambray
- 50 g de ejotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2671 kJ / 636 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pesto con salmón
40 Min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Pescado en hoja santa
30 Min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 Min
Camarones en salsa de pimientos
25 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min
Pasta con salmón y espinaca
40 Min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 Min