Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetes de atún fresco, aprox. 200 g de cada uno
- 1 cdita de sal gruesa, o al gusto
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- 135 g de jitomate cherry
- 20 ramas de cebollín
- 1 rama de hinojo, sólo las hojas
- ½ cdita de pimienta negra entera, o al gusto
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 950 g de agua
- 180 g de papas cambray
- 50 g de ejotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2671 kJ / 636 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Pollo al limón con verduras
40 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 Min
Pasta con salmón y espinaca
40 Min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min
Pescado en hoja santa
30 Min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 Min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min
Paquetes de salmón al estilo mediterráneo con hierbas frescas
40 Min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min