Zařízení & příslušenství
Queso fresco
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
290 g
Suroviny
-
full cream milk2000 g
-
rennet tablet½
-
citric acid1 tsp
-
filtered water4 tbsp
-
non-iodised salt to taste½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 290 g
Sodík
1847.9 mg
Protein
68.5 g
Kalorie
5718.1 kJ /
1231.9 kcal
Tuk
68.2 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
43.8 g
Sacharidy
121.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Cheese
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pastrami
22h 30min
Mini rum baba bundts
2h
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Italian Easter bread
3h 50min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Classic Zabaglione
15min
Croquembouche
3h 30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Saint-Honore
2h 45min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Lobster Bisque
1h 50min