Zařízení & příslušenství
Raw kibbeh
Příprava 5min.
Celkový 15min.
800 g
Suroviny
-
onions cut into quarters150 g
-
salt1 tbsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
fresh mint (volitelně) leaves only3 - 5 sprigs
-
fresh basil (volitelně) leaves only2 sprigs
-
500 g beef, or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes2 - 3
-
fine bulgur wheat soaked and well strained (see tip)80 g
-
Arabian spice mix2 level tsp
-
fresh basil leaves to garnish2 - 3
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
14.4 g
Kalorie
647.5 kJ /
154.8 kcal
Tuk
6.9 g
Sacharidy
8.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Garlic dip (toum)
15min.
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Sangria
10min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Sangria
10min.
Chocolate Fondue
15min.