
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg beaten, to brush
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 583 kcal / 2448.8 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 36.4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Sodík
- 672.8 mg
Alternativní recepty
Cheesy polenta with vegetable ragù
1hod. 20min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1hod. 30min
Eggplant involtini with risotto
1hod. 55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1hod. 5min
Root Vegetable Soufflé
1hod. 25min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Plum brioche buns
2hod. 30min
Melanzane parmigiana
2hod. 5min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Lemon Risotto
30min
Ham and zucchini quiche
1hod. 45min