Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 672.8 mg
Alternativní recepty
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Tarte tatin
2 Std.
Grape bakewell tart
1 Std. 20 Min
Polenta
25 Min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 Std. 5 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Welsh Anglesey eggs
1h
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Ham and zucchini quiche
1h 45min