Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 672.8 mg
Alternativní recepty
Eggplant involtini with risotto
1j 55 menit
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Peach and cardamom pie
1h 35 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min