Zařízení & příslušenství
Pascualina
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
Pastry
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
cold water100 g
Filling
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh baby spinach leaves280 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
sugar1 tsp
-
ricotta (see Tips)200 - 250 g
Assembly
-
eggs6
-
egg beaten, to brush1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
672.8 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
2448.8 kJ /
583 kcal
Tuk
36.4 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
18.7 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easter around the world
28 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Falafel Waffle
40min.
No-roll cheesy broccoli quiche
1hod. 25min.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1hod.
Caipiroska
5min.
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1hod. 30min.
Argentinian Alfajores
1hod. 10min.
Torta Pasqualina
1hod. 50min.
Lime and coconut mini bundts
40min.
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1hod. 5min.
Rosemary and thyme polenta chips
1hod.
Beetroot, feta and spinach quiche
1hod. 40min.
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3hod.