Kompatibilní verze
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1082.8 mg
Alternativní recepty
Ceviche
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Hornazo
Žádné hodnocení
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3hod.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Far Breton with prunes
2 Std.
Caipirinha
5min
Pollo Pibil
1h 30min
Cilantro Lime Sauce
10min