Kompatibilní verze
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1082.8 mg
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
45 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Layered Mexican dip
25 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Tuna empanada
1h 20 min
Raw kibbeh
15 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30 min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Lemon Caper Potato Salad
1h