Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 150 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus, en conserve
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
1
cube de bouillon de légumes
nebo 1 c. à café bombée de fond de légumes - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de gnocchi de pomme de terre, surgelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Conchiglie au potiron
40min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Trofie au pesto
40min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Penne des montagnes et des plaines
35min