Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 150 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus, en conserve
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
1
cube de bouillon de légumes
nebo 1 c. à café bombée de fond de légumes - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de gnocchi de pomme de terre, surgelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35 Min
Trofie au pesto
40 Min
Pesto-tomates confites
15 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 Min
Façon thaïe
25 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Penne des montagnes et des plaines
35 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Chèvre-poivron
15 Min