
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 gousses d'ail pelées
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'aubergine en petits dés avec la peau (1 moyenne)
- 400 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type penne
- du sel
- 4 c. à soupe de ricotta
- 2 c. à soupe de basilic frais haché, frais ou surgelé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kcal / 1539 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 43 g
Alternativní recepty
Pâtes à la norma
1hod. 45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50min
Gratin d'aubergine au parmesan
1hod. 30min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Trofie au pesto
40min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min