Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en cubes de 3 cm de côté
- 50 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée,
- 100 g d'huile d'olive
- 4 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 pincée de gros sel
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 100 g de pommes de terre, pelées et coupées en lamelles
- 400 g de pâtes sèches, type trofie
- 150 g de haricots verts frais, coupés à la même taille que les trofie
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2058 kJ / 491 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min.
Pipe rigate gratinés
1h
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Spaghetti all'amatriciana
25 min.
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 Min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 Min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 min.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Gnocchi aux trois couleurs
35 Min
Mâche aux pommes de terre rôties, jus d'agrumes
1h