Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en cubes de 3 cm de côté
- 50 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée,
- 100 g d'huile d'olive
- 4 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 pincée de gros sel
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 100 g de pommes de terre, pelées et coupées en lamelles
- 400 g de pâtes sèches, type trofie
- 150 g de haricots verts frais, coupés à la même taille que les trofie
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2058 kJ / 491 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Œufs à la mexicaine et au guacamole
30 min
Pesto-tomates confites
15 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Mash de pommes de terre, piquillos et olives
45 Min
Cannelloni au brocciu
1 Std.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min