Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 昆布, 沖洗乾淨、剪小段(約2公分)
- 800 克 水
- 30 克 日式醬油
- 200 克 牛蒡, 切滾刀
- 100 克 蓮藕, 切片
- 100 克 熟竹筍, 切塊
- 100 克 紅蘿蔔, 切塊
- 60 克 新鮮香菇, 切塊
- 30 克 甜豌豆, 去蒂頭、洗淨
- 100 克 百頁結
- 50 克 蒟蒻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 605 kJ / 140 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 7.1 g