Zařízení & příslušenství
蔬菜雜煮
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
昆布 沖洗乾淨、剪小段(約2公分)10 克
-
水800 克
-
日式醬油30 克
-
牛蒡 切滾刀200 克
-
蓮藕 切片100 克
-
熟竹筍 切塊100 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
甜豌豆 去蒂頭、洗淨30 克
-
百頁結100 克
-
蒟蒻50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.6 g
Kalorie
605 kJ /
140 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
7.1 g
Sacharidy
22.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食家常菜
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan