南瓜海鮮豆腐煲
TM5 TM6

南瓜海鮮豆腐煲

4.0 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 1100 克 水 (含蒸煮和料理用)
  • 250 克 南瓜 ,去皮去籽,切片
  • 150 克 蝦仁 ,去腸泥
  • 50 克 小干貝
  • 250 克 花枝 清洗去除內臟,切片
  • 1 ½ 茶匙 米酒
  • 15 克 油
  • 175 克 洋蔥 ,切塊
  • 1 茶匙 鹽
  • 300 克 雞蛋豆腐 ,切塊(1公分)
  • 2 小撮 黑胡椒粉
  • 新鮮香菜 ,少許,只取葉子,裝飾用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
745 kJ / 178 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
16.6 g
Tuk
4 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty