Zařízení & příslušenství
南瓜海鮮豆腐煲
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
水 (含蒸煮和料理用)1100 克
-
南瓜 去皮去籽,切片250 克
-
蝦仁 去腸泥150 克
-
小干貝50 克
-
花枝 清洗去除內臟,切片250 克
-
米酒1 ½ 茶匙
-
油15 克
-
洋蔥 切塊175 克
-
鹽1 茶匙
-
雞蛋豆腐 切塊(1公分)300 克
-
黑胡椒粉2 小撮
-
新鮮香菜 少許,只取葉子,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan