南瓜海鮮豆腐煲

南瓜海鮮豆腐煲

4.0 17 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • (含蒸煮和料理用)
    1100 克
  • 南瓜 去皮去籽,切片
    250 克
  • 蝦仁 去腸泥
    150 克
  • 小干貝
    50 克
  • 花枝 清洗去除內臟,切片
    250 克
  • 米酒
    1 ½ 茶匙
  • 15 克
  • 洋蔥 切塊
    175 克
  • 1 茶匙
  • 雞蛋豆腐 切塊(1公分)
    300 克
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮香菜 少許,只取葉子,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20 g
Kalorie 745 kJ / 178 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...