Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
豉椒梅花肉
- 250 克 梅花肉 ,切片(厚約0.2公分)
- 1 大匙 蔭豆豉
- 10 克 米酒
- 5 克 香油
- 20 克 蠔油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 洋蔥 ,切條
- 20 克 青蔥 ,切段
鮮菇豆腐
- 80 克 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇),去根部、切段
- 30 克 蠔油
- 300 克 雞蛋豆腐 (約1盒),切片
冬瓜肉片湯
- 20 克 老薑 ,切片
- 500 克 冬瓜 ,去皮去籽,切片(厚約1.5公分)
- 150 克 梅花肉 ,切片
- 100 克 米酒
- 800 克 水
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 5 克 青蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1958.4 kJ / 468.1 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3.2 g