Zařízení & příslušenství
綠豆蒜
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 45min.
4 人份
Suroviny
-
水1100 克
-
綠豆仁 浸泡2小時,瀝乾150 克
-
黑糖20 克
-
冰糖粉30 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
日本太白粉 以2大匙水調勻2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
742 kJ /
179.5 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
37.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
尚讚!台灣味
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan