綠豆蒜

綠豆蒜

4.2 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 45min.
4 人份

Suroviny

  • 1100 克
  • 綠豆仁 浸泡2小時,瀝乾
    150 克
  • 黑糖
    20 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • ⅛ 茶匙
  • 日本太白粉 以2大匙水調勻
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10 g
Kalorie 742 kJ / 179.5 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 4.2 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...